Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Velkommen til vores Ofte Stillede Spørgsmål-sektion hos lubijob.dk. 

Denne side er lavet for at besvare de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet, for at sikre en så gnidningsløs og informativ oplevelse på vores platform.

Mens vi stræber efter at give omfattende svar gennem vores FAQ, forstår vi, at der kan opstå specifikke spørgsmål eller behov. Hvis din henvendelse drejer sig om et konkret job eller hvis du har brug for yderligere vejledning, beder vi dig kontakte vores erfarne team direkte.

Ring til os på tlf. 44 40 89 94, så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at besvare evt. spørgsmål.

Hvem er lubijob.dk?

lubijob.dk er en 100 % familieejet virksomhed. Vi er et rekrutteringsbureau der rekrutterer medarbejdere til en lang række brancher.

Hvordan opretter jeg en profil?

At oprette en profil på lubijob.dk er enkelt. Klik på “Opret dig i vores kandidatdatabase” og udfyld de nødvendige informationer. Du vil derefter blive kontaktet af en af vores konsulenter til en snak om dine jobmuligheder. 

Hvordan søger jeg efter job?

Vælg fanen “Ledige stillinger”. Her kan du bruge vores intuitive søgefunktion til at filtrere jobopslag efter branche, nøgleord, placering og meget mere. Vores mål er at gøre det let for dig at navigere gennem de mange jobmuligheder.

Er lubijob.dk landsdækkende?

lubijob.dk har kontor i Slagelse, men vi samarbejder med virksomheder landsdækkende. Vi besøger ofte vores kunder rundt i landet da den tætte relation er vigtig for os.

Hvad er et Try & Hire forløb?

Et Try & Hire forløb er en slags forlænget prøvetid. Som udgangspunkt varer et Try & Hire forløb hos os 592 præsterede timer (det der svarer til 16 normale arbejdsuger af 37 timer) Vi regner i præsterede timer så også overarbejde tæller med. Når Try & Hire perioden er opfyldt har virksomheden mulighed for at fastansætte medarbejderen. Mange virksomheder ønsker at der rekrutteres via et Try & Hire forløb da dette er en god mulighed for at virksomheden kan se medarbejderen an, og medarbejderen har på samme måde mulighed for at se virksomheden an, inden en evt. fastansættelse.

Hos lubijob.dk ender rigtig mange af vores rekrutteringer i fastansættelse efter endt Try & Hire.

Får jeg løn hver 14. dag eller er det månedsløn?

Hos lubijob.dk kan du selv vælge om du vil være 14. dages lønnet eller månedslønnet. Som udgangspunkt er man i systemet sat op til 14 dages løn, men man kan altid få dette ændret.

Får jeg arbejdstøj hos lubijob.dk?
Som udgangspunkt bliver man iklædt arbejdstøj hos den virksomhed man skal ud at arbejde hos, men LUBI Transport har aftale med nogle af de virksomheder vi samarbejder med, at det er os der iklæder medarbejderne med arbejdstøj, så det er forskelligt afhængigt af jobbet og i hvilken virksomhed som man skal arbejde hos.
Kan jeg beholde det arbejdstøj jeg får udleveret hos lubijob.dk?
Hvis du har fået udleveret arbejdstøj hos LUBI Transport, så skal det leveres tilbage efter endt job. Tøjet er til låns. Ofte vil man få lov til at beholde udleverede sikkerhedssko.
Kommer jeg til jobsamtale hos lubijob.dk eller i virksomheden hvor jeg skal arbejde?
1. jobsamtale er altid med en konsulent fra lubijob.dk. Her afklares mange grundlæggende ting. Hvis lubijob.dk finder dig egnet til et job som en af vores virksomheder som vi samarbejder med, så sendes man til en 2. jobsamtale hos virksomheden.
Bliver alle ledige stillinger slået op på hjemmesiden eller på de sociale medier?
Nej, nogle stillinger når ikke at blive slået op før der er fundet en egnet kandidat til jobbet. Dette skyldes at lubijob.dk holder mange samtaler med folk der søger arbejde, og derfor har vi ofte allerede en egnet kandidat til et ledigt job og har derfor ikke behov for at annoncerer for at finde egnede kandidater.
Er det en god ide at oprette sig i lubijob.dks database?
Hvis du er interesseret i evt. jobmuligheder så vil det være en god ide at oprette dig i vores database. Når vi skal finde egnede kandidater til en ledig stilling, starter vores søgning i vores database, og derfor vil det være en god ide at være oprettet i denne.
Kan jeg blive slettet i lubijob.dk database?
Ja, du kan altid kontakte os og blive slettet i vores database hvis du ikke længere ønsker at være tilknyttet denne.
Kan jeg få at vide i hvilken virksomhed der er en ledig stilling?
Hvis du er oprettet i vores database og har givet samtykke til at vi må have dine data og dermed kan udveksle oplysninger med dig, så kan du få at vide hvilken virksomhed et pågældende job er hos.
Kan jeg få oplyst hvad lønnen er for et specifikt job?
Ja, vi oplyser altid de lønsatser der gælder for et pågældende job.
Rul til toppen