Privatlivspolitik for LUBI Transport

Dataansvarlig:

LUBI Transport er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger, som vi indsamler og behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du kan kontakte os på nedenstående adresse, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger.

LUBI Transport
Søndre Stationsvej 28A
4200 Slagelse
CVR-nr.: 41245476

Selvom det ikke er et krav for LUBI Transport at have en ekstern DPO (Data Protection Officer), er vi altid åbne for henvendelser vedrørende dine persondata. Kontakt os gerne via job@lubitransport.dk 

Behandlingsaktiviteter:

Som dataansvarlig efter GDPR har LUBI Transport forskellige behandlingsaktiviteter:

Besøg på hjemmeside: Vi bruger cookies for at sikre hjemmesidens funktion. Du kan læse mere om vores anvendelse af cookies ved at trykke i venstre side for at læse nærmere om vores cookiepolitik. Ved at logge ind som vikar hos LUBI Transport ApS, giver du dit samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Kommunikation med potentielle kunder: Kontakt os via email eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores tjenester. I denne forbindelse behandler vi de personoplysninger, du giver os, for at kunne kommunikere med dig. Typisk omfatter dette navn, email og telefonnummer, baseret på artikel 6, stk. 1 litra f i GDPR. Kommunikationen slettes, når det er afklaret, om du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Kunder: For at levere vores ydelser behandler vi oplysninger såsom navn, adresse, og betalingsinformationer. Dette er baseret på artikel 6, stk. 1 litra b i GDPR. 

Nyhedsbrev: Tilmelding til vores nyhedsbrev er frivilligt. Vi sender kun mails efter aktivt samtykke, hvilket indhentes via emailbekræftelse. Dit samtykke er gyldigt, indtil du afmelder dig, eller hvis der ikke er sendt nyhedsbreve i 1 år. Ved afmeldelse gemmes tidligere samtykke i 2 år.

Bogføring: Ifølge bogføringsloven gemmer vi regnskabsbilag med personoplysninger i minimum 5 år efter regnskabsårets afslutning.

Jobansøgninger: Vi modtager gerne jobansøgninger. Uopfordrede ansøgninger vurderes straks, og relevante oplysninger gemmes eller slettes baseret på behov.

Databehandlere: LUBI Transport benytter sig af eksterne leverandører og samarbejdspartnere, som kan agere som databehandlere. Vi sikrer, at disse partnere beskytter dine personoplysninger gennem aftaler.

Videregivelse af personoplysninger: Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart.

Sikkerhedsforanstaltninger: Vi har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre behandlingssikkerheden. Dette inkluderer løbende træning i GDPR for vores medarbejdere.

Dine rettigheder: Du har ret til indsigt, berigtigelse, sletning og begrænsning af dine personoplysninger samt ret til at gøre indsigelse og dataportabilitet. Kontakt os for at gøre brug af dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke: Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret herpå.

Klage til Datatilsynet: Er du utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet.

For yderligere information om GDPR og dine rettigheder, besøg www.datatilsynet.dk.

 
 
 
 
 
Rul til toppen